Blog

Uncategorized

Stalker 2: Heart of Chornobyl Luvassa Intensiivistä Selviytymiskauhua

GSC Game Worldin kehittämä ja julkaisema Stalker 2: Heart of Chornobyl on seuraava osa suositussa selviytymiskauhu-pelisarjassa. Tämä peli lupaa tarjota unohtumattoman kokemuksen säteilyn saastuttamassa Tšernobylin sulkuvyöhykkeessä. Peli yhdistää ensimmäisen persoonan.

Read More
Uutiset

Assassin’s Creed Shadows: Kaksoissankarit ja Dynaaminen Japaniympäristö Paljastettu

Ubisoft on vihdoin paljastanut odotetun Assassin’s Creed Shadows -pelin, joka sijoittuu feodaaliajan Japaniin. Tämä uusi osa tuo mukanaan kaksi uutta päähenkilöä ja asettaa pelaajat keskelle Sengoku-kautta, Japanin myrskyisää sotajaksoa 1500-luvulla..

Read More
Pelit Suositellut Pelit

Xbox ja Black Ops 6 Näytökset: Kesäkuun 9. päivän Kohokohdat

Kesäkuun 9. päivä oli merkittävä päivä pelimaailmassa, kun Xbox Games Showcase ja Call of Duty: Black Ops 6 Direct -tapahtumat tarjosivat jännittäviä paljastuksia ja tulevaisuuden näkymiä pelaajille ympäri maailmaa. Xbox.

Read More
Bubbles Löydä pari Pelit Pulmat

Bubble Shooter Pro

 Bubble Shooter Pro tarjoaa mukaansatempaavan kuplanampumiskokemuksen verkossa, joka on saatavilla ilmaiseksi. Yhdistä kolme tai useampi samanväriset kuplat saadaksesi ne poksauttamaan. Tarjolla on mahdollisuus valita kolmesta vaikeustasosta, joten voit mukauttaa.

Read More
Bubbles Löydä pari Pelit Pulmat

Bubble Shooter

 Bubble Shooter on maksuton ja viihdyttävä pulmapeli, joka on saanut inspiraationsa klassisesta Puzzle Bobblesta. Tavoitteena on asettaa kolme samanväristä kuplaa riviin, jotta ne poksahtavat ja kenttä siistiytyy! Pelin ohjeet.

Read More
Arcade Pelit

Fruit Ninja

 Fruit Ninja on viehättävä ja koukuttava peli, joka tempaa mukaansa hedelmien leikkaamisen jännittävään maailmaan, tavoitteena kerätä mahdollisimman monta pistettä. Ole tarkkana ja varo pommeja, jotka voivat päättää pelisi ennenaikaisesti!.

Read More
Uutiset

Taikavoimien Mestari: Uuden Sukupolven RPG Saapuu PC:lle

Maaliskuun 4. päivä merkitsi uuden aikakauden alkua roolipeligenressä, kun “Taikavoimien Mestari” (The Thaumaturge) julkaistiin PC:lle. Tämä uusi peli yhdistää perinteisen roolipelaamisen syvyyden moderniin pelimekaniikkaan ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden sukeltaa fantasiamaailmaan,.

Read More
Uutiset

Final Fantasy 7 Rebirth Julkaistaan: Uusi Luku Legendaarisessa Tarinassa

Square Enix on ilmoittanut “Final Fantasy 7 Rebirthin” julkaisupäivämäärän, merkittävän hetken videopelien fanien kalentereissa. Tämä uusin lisäys legendaariseen Final Fantasy -sarjaan lupaa tuoda rakastetun klassikon uudelle sukupolvelle pelaajia, samalla kun.

Read More
Uutiset

Tervetuloa ParadiZe’en – Uusi Seikkailupeli Vie Pelaajat Unelmien Lomakohteeseen

Indie-pelikehittäjä DreamGate Studios on ilmoittanut uuden seikkailupelin “Welcome to ParadiZe” julkaisusta, joka vie pelaajat virtuaaliselle lomalle unelmiensa trooppiseen paratiisiin. Tässä artikkelissa tutustumme pelin pääkohtiin ja siihen, miksi se on herättänyt.

Read More
Uutiset

Rune Factory 3 Special Saapuu Nintendo Switchille

Alun perin Nintendo DS:lle julkaistu “Rune Factory 3” on saanut uuden elämän Switchillä. Peli tarjoaa päivitettyjä grafiikoita ja sujuvampaa pelimekaniikkaa sekä uutta sisältöä vain Switch-versioon. Pelaajat pääsevät tutkimaan Sharancen värikästä.

Read More